Posao: Junior project/event manager i Front office staff

Posao: Junior project/event manager i Front office staff

Opis posla

Tražimo junior (može i mid level) project/event managera i Front office osobu. Tvoje vrijeme dijelila/o bi između rada na pultu i rada na našim eventima i internim projektima. Projekti su tipično digitalna transformacija (uvođenje novih digitalnih alata), organiziranje suradnja s ustanovama, rad na merchu. Eventi su sportsko društveni događaji u Hiveu. Front Office je važan za upoznavanje s našim članstvo i procesima, a u prosječnom mjesecu bi iznosio 15-ak smjena od 6h. Ostalo vrijeme moguće je raditi remote, a odnosi se na projekte i organizaciju evenata.

Tko je idealna kandidatkinja/kandidat

Osoba koja želi učiti o poslovnim i sportskim procesima i rasti uz nas. Mi rastemo i ne namjeravamo stati. Idealno sportaš, a savršeno penjačica/ač. No, nije uvjet! Ambicicija i proaktivnost su obavezni. Malen smo tim i možemo ponuditi puno iskustva, ali ne i puno provjeravanja i micro managementa. Idealno ako ima neko organizacijsko iskustvo od ranije.

Gdje se prijavim?

jobs@hivebouldering.com

Pošalji nam CV ili kratko motivacijsko pismo. Nemojte se puno gnjaviti s CV-om i pismom, najvažniji dio selekcije dolazi u razgovoru.