Dječji ljetni boravak

Hive ljetni sportski tjedan

Voli li se Vaše dijete penjati stalno i posvuda? Željeli biste da provede aktivan odmor u dobrom društvu? Vaše dijete želi učiti o penjanju, ali nema dovoljno vremena tijekom godine? Ako je barem jedan odgovor na prethodna pitanja potvrdan, tjedan penjanja u Hiveu pravi je izbor za Vas!

Hive sportski tjedan djeci nudi penjanje, upoznavanje novih prijatelja, druženje te testiranje vlastitih sportskih i kreativnih talenata. Penjačko predznanje nije potrebno, osim dobre volje i znatiželje.

Dobna granica: napunjenih 6 godina

Hive sportski tjedan traje svaki dan od 8:00 – 16:00

Termini:

  1. – 28. lipnja
  2. – 5. srpnja
  3. – 12. srpnja
  4. – 19. srpnja

Tijekom tjedna djeca će penjati u dvorani, posjetiti zoološki vrt, bazen, planinariti na Sljeme ili Japetić, učiti i družiti se kroz kreativne radionice te raditi mnogo drugih zabavnih stvari.

Ručak i obilje dobrog raspoloženja naša su briga.

Djeca sa sobom trebaju ponijeti:

  • penjačice i magnezij (ako ga nemaju mogu posuditi našu opremu),
  • udobnu sportsku odjeću i obuću
    Uplatu programa potrebno je izvršiti najkasnije 14 dana prije početka termina.

Program će se održati ako je prijavljeno najmanje 5 djece. Ako ne bude dovoljno prijavljene djece za određeni termin, sportski tjedan se otkazuje o čemu ćemo Vas pravovremeno obavijestiti.

Ako želite otkazati sudjelovanje u sportskom tjednu više od 10 dana prije početka, zadržavamo 10% uplate.

Ako želite otkazati sudjelovanje 10 dana ili manje prije početka, zadržavamo 30% uplate.

Ako otkažete boravak 2 ili manje od 2 radna dana prije početka, ne vraćamo uplatu (ali je možemo vratiti u obliku vouchera u omjeru 30% uplaćenog iznosa ili u obliku vouchera za dječje treninge koji vrijedi do 6 mjeseci).

U slučaju odustajanja iz zdravstvenih razloga, javite nam se e-mailom uz prilaganje liječničke potvrde; u tom slučaju ne zadržavamo 30% uplate, čak i ako otkažete neposredno prije početka.

U slučaju otkazivanja na vrijeme, vraćamo cjelokupni uplaćeni iznos.

Link za prijavu