Treninzi za djecu

O penjanju

Penjanje je aktivnost koja postoji od početka ljudske vrste. U zadnjih nekoliko desetljeća očit je razvoj penjanja u smjeru profesionalnog sporta, no većina se i dalje njime bavi rekreativno.

To je aktivnost koja potiče gibanje cijelog tijela te razvijanje mentalnih sposobnosti. Idealna je svakodnevna aktivnost za djecu i starije, za rekreativce i profesionalce, a može se odvijate u dvrani i u prirodi. Osim fizičke aktivnosti vaše će dijete,  učiti kako savladati prepreke, imati pozitivan stav i ustrajati, te bez obzira što je penjanje individualan sport, trenirati u sklopu tima te tako steći timske navike.

Naš trening započinje zagrijavanjem, nakon čega slijedi glavni dio treninga koji se održava na stijeni, a na kraju se provode vježbe istezanja i bazične snage

Link za prijavu

Grupe, uzrasti i termini

Radi se u grupama 5-8 polaznika (ovisno o uzrastu). Dijete se može upisati u grupe koje treniraju od 1 do 3 puta tjedno.

Cijene programa

Sve cijene uključuju vođeni rad s profesionalnim trenerima i korištenje dvorane u terminima.

Cijena programa mjesečno:

  • 35 EUR – 1x tjedno
  • 56 EUR – 2x tjedno
  • 70 EUR – 3 x tjedno
  • 80 EUR- 4 x tjedno

Link za prijavu

Napomene

Oprema: za početak nije potrebna oprema osim sportske odjeće i obuće; za sljedeće mjesece treba nabaviti penjačice (cipelice za penjanje) te vrećicu s magnezijem i magnezij.

Ako dijete boluje od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji mogu ometati normalno praćenje programa molimo da se o tome obavijeste voditelji prije prvog treninga.

Roditelji zainteresirani za penjačke treninge za djecu, molimo da e-mailom pošalju ime, prezime i dob djeteta te eventualno penjačko iskustvo. E-mail adresa za prijavu djece je: hive.clanstvo@gmail.com

Javite se na naše kontakte da provjerite dostupnost termina i sva ostala pitanja.

Link za prijavu