Blog

Blog

Uncategorized

Posao: Junior project/event manager i Front office staff

Opis posla

Tražimo junior (može i mid level) project/event managera i Front office osobu. Tvoje vrijeme dijelila/o bi između rada na pultu i rada na našim eventima i internim projektima. Projekti su tipično digitalna transformacija (uvođenje novih digitalnih alata), organiziranje suradnja s ustanovama, rad na merchu. Eventi su sportsko društveni događaji u Hiveu. Front Office je važan za upoznavanje s našim članstvo i procesima, a u prosječnom mjesecu bi iznosio 15-ak smjena od 6h. Ostalo vrijeme moguće je raditi remote, a odnosi se na projekte i organizaciju evenata.

Tko je idealna kandidatkinja/kandidat

Osoba koja želi učiti o poslovnim i sportskim procesima i rasti uz nas. Mi rastemo i ne namjeravamo stati. Idealno sportaš, a savršeno penjačica/ač. No, nije uvjet! Ambicicija i proaktivnost su obavezni. Malen smo tim i možemo ponuditi puno iskustva, ali ne i puno provjeravanja i micro managementa. Idealno ako ima neko organizacijsko iskustvo od ranije.

Gdje se prijavim?

jobs@hivebouldering.com

Pošalji nam CV ili kratko motivacijsko pismo. Nemojte se puno gnjaviti s CV-om i pismom, najvažniji dio selekcije dolazi u razgovoru.

Uncategorized

Počinjemo s treninizima za djecu i mlađe od 18…

Penjanje za djecu i mlade od 5 do 18 godina

 

Treninzi za djecu u dvorani The Hive kreću od 15.03. Počinjemo s upisom zainteresirane djece i formiramo grupe prema broju upisanih. Javite se na kontakt inormacije na kraju ove stranice.

 

O penjanju

Penjanje je aktivnost koja postoji od početka ljudske vrste. U zadnjih nekoliko desetljeća očiti je razvoj penjanja u smjeru profesionalnog sporta, no većina se i dalje njime bavi rekreativno. To je aktivnost koja potiče gibanje cijelog tijela te razvijanje mentalnih sposobnosti. Idealna je svakodnevna aktivnost za djecu i starije, za rekreativce i profesionalce, a može se odvijati u dvorani i u prirodi. Osim tjelesne aktivnosti vaše će dijete učiti kako savladati prepreke, imati pozitivan stav i ustrajati. Bez obzira na to što je penjanje individualni sport, dijete će trenirati u sklopu tima te tako steći timske navike.

O treningu

Naš trening započinje zagrijavanjem, nakon čega slijedi glavni dio treninga koji se održava na umjetnoj stijeni, a na kraju se provode vježbe istezanja i bazične snage. Radi se u grupama od 5 do 10 polaznika (ovisno o uzrastu).

Lokacija
Dvorana za sportsko penjanje «The Hive», Heinzelova 66 – Kompleks Zagrepčanka, Zagreb

Kako doći do nas? Dvorana se nalazi na Heinzelovoj ulici na potezu između križanja sa Zvonimirovom i Vukovarskom ulicom. Parkirati je moguće na velikom parkingu Konzuma na Vukovarskoj na kojem je parkiranje besplatno 3h ili na obližnjim parkiralištima na Branimirovoj.v Ulaz je s Heinzelove ulice u kompleks Zagrepčanka pa dalje prema uputama s Google mape.

O umjetnoj stijeni
Visina stijene je oko 4 m, a ispod je strunjača od 35 cm. Djeca starijeg uzrasta povremeno treniraju i na stijeni od 10 m gdje su cijelo vrijeme osigurana na užetu.

Grupe i termini
Sukladno vašim željama i mogućnostima, djeca mogu trenirati od 1 do 3 puta tjedno u fiksnim terminima koji će se definirati u dogovoru s roditeljima i trenerima, ovisno o broju prijavljenih.
Djeca su podijeljena u dobne skupine radi lakšeg rada i kvalitetnije komunikacije.

Dobne skupine:
Djeca 5-10 godina (do 4. razreda) – trening traje 45 min
Djeca 10-14 godina (4.-8. razred) – trening traje 1 h
Mladi 14-18 godina (srednja škola) – Trening traje 1h

Treneri
Izdvajamo se od drugih po tome što naše programe vode diplomirani kineziolozi s dugogodišnjim iskustvom u penjanju i dječjoj sportskoj pedagogiji.

Oprema
Na početku nije potrebna oprema osim sportske odjeće i obuće. U razumno vrijeme treba nabaviti penjačice (cipelice za penjanje) te vrećicu s magnezijem za sprječavanje znojenja ruku.

Posebne napomene
Ako dijete boluje od neke bolesti ili postoje neki drugi problemi koji mogu ometati normalno praćenje programa molimo da se o tome obavijeste voditelji prije prvog treninga.

Kontakt:
E-mail hive@hivebouldering.com

Facebook: https://web.facebook.com/thehiveclimbing/

Matija Baotić, mag. Kineziologije, voditelj trenera, 098894068
Tea Čalogović, mag. kineziologije, trenerica, 098820182

Uncategorized

Dvorana je uskoro spremna

Dvorana je pri kraju s izgradnjom i imati će tri sektora, od kojih na slici vidite najveći. Zahvaljujemo se našim prijateljima iz 4play studija za arhitekturu na njihovom radu na dizajnu i strukturi površina. Našu stijenu dizajnirali su penjači da bi maksimalno iskoristili prostor i optimizirali užitak penjanja, ali profesionalni rad bio je nužan za kvalitetu krajnjeg rezultata. Osim 4play studija, zavstatička mjerenja i konstrukcijse detalje bio je presudan svaki savjet našeg prijatelja Dalibora Gele, dr. sc građevine. Hvala prijatelji, zbog vas su naši zidovi sigurniji i bolje osmišljeni. Vizualni identitet dvorane djelo je Ive Peručić iz Grow Studia.

Uncategorized

Hive climbing gym will be opened soon

Our main sector gets nude for your viewing pleasure. Thanks so much to the 4play architecture and design studio for their work on the design and structure layouting in 3D. Our walls have been designed by climbers for maximum use of space and enjoyment, but professional work was needed and much appreciated. Besides this work from our friends at 4play, static and construction details have been analysed and improved by Dalibor Gelo, PhD in construction and assistant professor at the Polytechnic of Zagreb / TVZ, but most importantly – also a climber. Thanks to our friends, our walls are safe and well thought off. Our visual identity has been conceptualised by Iva Peručić from Grow studio